Categories:

Engasjer deg

Interessert i å hjelpe til med Mozilla? Fantastisk! Arbeidet som Mozilla gjør er avhengig av frivilliges innsats og ideer. Du trenger ikke være en C++-guru, og du trenger heller ikke å bruke mye tid.

Mange av de som jobber med Mozilla i Norge er på IRC-kanalen #mozilla.no på moznet. Her kan du stille spørsmål, fortelle hva du gjør med Mozilla, eller bare slå av en prat med likesinnede. Du kan også henge ut her bare for å se hva som skjer! Trykk her for å koble til IRC-kanalen med Mibbit.

Mozilla-miljøet består av over 1000 kode-bidragsytere, og titusenvis av testere, designere og forfattere som jobber for å gjøre opplevelsen av Internett bedre for alle. Dersom du ønsker å bli en del av Mozilla fins det mange måter du kan bidra til prosjektet på, alt etter hvor mye tid du vil bruke, og hvor involvert du ønsker å være:

Hjelp brukere

Er du interessert i å hjelpe andre å få mest mulig ut av Firefox og annen Mozilla-teknologi? Finn ut hvordan du kan hjelpe Firefox-brukere, eller drive støtte for annen Mozilla-teknologi. Hjelp oss å oversette artikler på Mozilla Support til norsk.

Rapporter feil

Alle kan gjøre Firefox bedre ved å rapportere feil i produktet eller i oversettelsen. Diskuter gjerne feil eller problemer du har på forumene til Mozilla Europa, eller lag feilrapporter i Bugzilla.

Mozilla i Norge

Bli en del av Mozilla-miljøet i Norge! Delta i oversettingen av produktene, vær kreativ og arranger Mozilla-events i ditt nærmiljø.

Markedsføring

Har du blogg? Skriv om Mozilla og Firefox. Er du student? Bli en studentrepresentant for ditt universitet eller høyskole. Har du visjoner? Bli en del av Mozilla Norge for å promotere et åpent Internett, åpne standarder og valgfrihet på nettet.

Bygg nettet

Bidra med din tid, kreativitet og ressurser i Drumbeat – gjør nettet trygt og åpent tilgjengelig for enda en generasjon!

Les mer om hvordan du kan bidra hos Mozilla.com.