Firefox 10 år! Prøv Firefox Developer Edition


For 10 år siden ble Firefox 1.0 lansert. I dag feires dette med utgivelsen av Firefox Developer Edition, en egen utgave av Firefox skreddersydd for utviklere. Denne utgaven kommer ferdig lastet med flere utviklerverktøy slik som Valence, som lar deg utvikle og feilsøke din app på tvers av flere nettlesere og enheter ved å koble Firefox dev tools til andre store nettlesermotorer.
Valence utvider også de flotte verktøyene Mozilla har bygget for å feilsøke Firefox OS og Firefox for Android til de andre store mobile nettleserne, inkludert Chrome på Android og Safari på iOS. Så langt inkluderer disse verktøyene Inspector, Debugger, Console og Style Editor.
Denne utgaven av Firefox kan kjøres parallellt med standard utgave av Firefox.

Skjermbilde


Firefox Developer Edition inkluderer også et nytt tema spesielt utviklet for denne utgaven, og består av et mørkt tema som står i stil med nettsideutviklingsverktøyene.

Du kan lese mer om hva som er nytt i denne utgaven, i artikkelen på hacks.mozilla.org, og du kan også lese mer om Firefox Developer Edition på Mozilla Devloper Network.