Categories: Diverse

Brukerstøtte og diverse

Brukerstøtte

Visste du at Mozilla har et stort internasjonalt miljø av frivillige bidragsytere som hjelper brukere som deg med Firefox-problemer?

Besøk Mozilla Support dersom du trenger hjelp til noe med nettleseren din! Du finner Mozilla Support alltid under menyen inni nettleseren: Firefox > Hjelp.

Aurora

Hvis du er blant de som liker å leve litt på kanten av det som er mulig, eller bare ha den beste teknologien før alle andre, kan du prøve testversjonen av Firefox, som er kjent under navnet Aurora. Testversjoner vil ikke være like stabile som det ferdige produktet. Du kan også lese mer om hva som er nytt i den nyeste Aurora-versjonen her (versjon 26.0a2). Og det er faktisk ikke så rent lite!

Oversetting

Er du interessert i språk? Liker du oversetting, at det du skriver leses av hundretusener? Hvis du har lyst til å gjøre en innsats, kan du bli en del av teamet som oversetter for Mozilla i Norge, og på den måten bidra til nyskapning, åpenhet og frihet på Internett!

Hvis du vil komme i kontakt med oss, følge med på hva som skjer, rapportere en feil i oversettingen eller lignende, kan du gjøre det i vår mailingliste «mozilla.community.norway», enten via: