Categories: Mozilla Nyheter

Mozilla ‘selskap med mest tillit’ for personvern

most-trusted-privacy-2012Fra Mozilla-bloggen: Mozilla Foundation er navngitt som Internett-selskapet med mest tillit når det gjelder personvern, i følge en studie foretatt av Ponemon Institute. Studien omfattet over 100.000 forbrukere i USA. IT-sikkerhet og personvern får stadig mer fokus i media, og dette er da en spesielt stort utmerkelse ettersom det viser at en virksomhet som  baserer seg på bidrag fra tusenvis av frivillige kan gjøre en forskjell. Du kan også!

Opptatt av personvern? Følg også med på Mozillas Personvern-blogg.

3 comments on “Mozilla ‘selskap med mest tillit’ for personvern”

 1. Ove wrote on

  Det som er slitsomt med Firefox i «moderne tid» er at den slutter å virke etter at oppdateringer er lastet ned via denne «release-kanalen». Den må da lastes ned på nytt og installeres helt på nytt. Dette bør da kunne fikses?

 2. ove wrote on

  Firefox var fin.
  Nå er den et risikoprosjekt, i alle fall for Win XP.
  Det er slik at den rett og slett ikke vil starte, og reinnstallasjon er nødvendig, og dette veldig ofte.
  Brukes denne kanalen «release» virker den garantert ikke.

  Aldri opplevd slikt for andre nettlesere.

  1. Håvard Mork wrote on

   Hei Ove. Du kan få hjelp på http://support.mozilla.com !