Categories: Nyheter

Universal Subtitles – riv ned språkbarrieren

Et Mozilla Drumbeat-prosjekt som ikke akkurat er nytt, men som er altfor bra å simpelthen surfe forbi, er Universal Subtitles. Universal Subtitles er både et programvare-prosjekt og et nettsamfunn som jobber med å lage verdens enkleste system for teksting av videoer på nettet. Dette tekstsystemet er basert på frivilliges bidrag, og er både gratis, åpent, og moro å jobbe med.

Å gjøre nettet åpent og tilgjengelig for alle er et av hovedmålsetningene til Mozilla. Gjennom å bidra til et prosjekt som Universal Subtitles kan du bidra til både å hjelpe hørselshemmede, og å viske ut språkbarrieren for andre.

Bruk et øyeblikk i dag for å bli kjent med denne Mozilla-teknologien!

One comment on “Universal Subtitles – riv ned språkbarrieren”

  1. babelzolla wrote on

    Hva med å fan-subbe utvidelesene i Firefox? 😀 fra spøk til alvor, det er så kjipt å ha UI på norsk og utvidelser på engelsk, og Babelzilla er ikke løsningen (har oversatt der i flere år, men nå gir jeg meg, verktøyene holder ikke mål, det mangler oversettere å samarbeide med osv. Oversetting av utvidelser burde foregått på AMO IMO.