Categories: Firefox Nyheter

Ny Firefox 4-beta gjør deg mer mobil

En ny beta-versjon av nettleseren Firefox 4 ble i dag lansert av Mozilla. Dette er et stort steg i retningen av den ferdige versjonen, med hundrevis av feilrettinger, bedre ytelse, og nye funksjoner. Last ned Firefox 4 beta i dag, og si hva du syns!

Nytt i denne betaen er:

  • Firefox Sync er nå innebygd i nettleseren. Synkroniser viktige Firefox-data som bokmerker, historikk, innstillinger og åpne faner med andre datamaskiner eller mobile enheter, slik at du har tilgang til samme data både hjemme og på jobben, eller på farten. Du kan synkronisere data med blant annet Firefox Home for iPhone, eller Firefox Mobile.
  • Brukere kan nå organisere faner ved hjelp av en faneoversikt. Dette er den såkalte «TabCandy»-teknologien vi blogget om tidligere. Har du altfor mange faner åpne til å se hva du holder på med? Ordne fanene i grupper, navngi dem, og arranger dem akkurat slik du vil ha dem på en visuell og morsom måte.
  • Flere forbedringer for nettsideutviklere, m.m.

Les versjonsnotatet for en liste over hva som er nytt i tidligere betaer av Firefox 4.