Categories: Diverse

Tab Candy

Sliter du med altfor mange åpne faner når du surfer? Det kan være praktisk å beholde mange nettleserfaner åpne mens du arbeider, ettersom disse inneholder informasjon du kan få bruk for senere. Etter en viss tid med nettsurfing mister man oversikten over hvilke sider som er åpne. Her kommer Tab Candy til unnsetning, med en ny måte å organisere åpne vinduer og faner.

Tab Candy er en (foreløpig) eksperimentell teknologi fra Mozilla som hjelper deg å organisere faner og  nettsider som er åpne i en nettleserøkt. Åpne nettsider kan for eksempel organiseres i grupper, og du kan bytte mellom gruppene mens du surfer. Gruppene kan organiseres ved hjelp av en fugleperspektivvisning av alle åpne nettsider.

Du kan lese mer om Tab Candy på Aza Raskin sin blogg. Se videoen for å bli inspirert!