Categories: Diverse

Bidra til å utvikle verdens beste nettleser

Er du interessert i å gjøre nettet til et bedre sted? Opptatt av at nettet skal være åpent og tilgjengelig for alle? Da bør du vurdere å engasjere deg i Mozilla-prosjektet og Firefox.

Firefox har nært 400 millioner brukere på verdensbasis, og titusenvis av frivillige som jobber med utvikling, kvalitetssikring, skriving/blogging, oversetting (l10n) og så videre. Dersom du for eksempel laster ned testversjonen Firefox 4 beta og gir tilbakemeldinger om hva som er bra og dårlig, er du med i dette energiske miljøet av Mozilla-interesserte!

Det vi forsøker å gjøre i Mozilla-sammenheng er stadig forbedre nettet. Åpen kildekode-prinsippet er her viktig. Åpen kildekode brukes som en plattform for å samle sammen ideene fra entreprenører, studenter og teknologer, for å lage og forbedre programvare. Mozilla bidrar gjennom dette til å modernisere hele IT-industrien.

Lyst til å bli en del av Mozilla-prosjektet? Se hvordan du kan bidra på nettsidene til Mozilla. Vi trenger også hjelp til å gjøre de norske oversettelsene av Firefox og Thunderbird til så bra som mulig, og å styrke det norske Mozilla-miljøet. Ta kontakt om du er interessert i å jobbe med oversetting eller være en del av Mozilla-miljøet i Norge, og gjerne besøk den norske IRC-kanalen. For å gjøre en forskjell trenger du bare 5 minutter …!