Categories: Diverse Firefox Nyheter

Stabilitetsoppgradering av Firefox kommer snart

En betaversjon av Firefox 3.6.4 er nå på tilgjengelig for de som ønsker å teste den, og ventes lansert om ikke lenge.

Firefox 3.6.4, når den er klar, vil tilbys alle Firefox-brukere gjennom den automatiske oppdateringsmekanismen. Det er altså ikke nødvendig å laste ned noe nå, med mindre du ønsker å hjelpe Mozilla å teste den ut! Denne versjonen vil være en vesentlig forbedring fra forrige 3.6-versjoner ettersom den innfører nå beskyttelse mot programtillegg som krasjer.

En av de vanligste årsakene til at en nettleserøkt avbrytes er nettopp programtillegg, for eksempel videoavspilling eller spill på nettet som er av dårlig kvalitet og inneholder feil. Gjennom den nye mekanismen for krasj-beskyttelse, som også kalles «out of process plugins», betyr det at krasj i et programtillegg ikke vil ødelegge det du jobbet med. Når et programtillegg i en nettside krasjer, er det bare dette vinduet eller denne fanen som blir påvirket. Alt annet du jobber med blir ikke påvirket.

Dersom du er interessert i å lese mer om denne oppdateringen, se utgivelsesmerknadene til betaversjonen.