Categories: Diverse Firefox Nyheter

Bli med å test Firefox 3.6 beta

Firefox 3.6 beta 3 ble lagt tilgjengelig for noen dager siden. Dette er en prøveutgave av den ferdige versjonen, som forventes å være tilgjengelig  om noen uker. Prøv den gjerne ut, og fortell hva du syns!

Beta-versjoner er fortrinnsvis ment for testere og de som vil følge med på utviklingen. Vanlige brukere bør fortsatt bruke den offisielle versjonen, Firefox 3.5.*, ettersom den sannsynligvis har mindre feil enn beta-versjonen.

Firefox 3.6 beta 3 har flere hundre forbedringer for å gjøre den raskere, sikrere og mer pålitelig. Utseendet til nettleseren kan også tilpasses med Personas (anbefalt å prøve!).   Les mer om hva som er nytt i utgivelsesmerknadene.

4 comments on “Bli med å test Firefox 3.6 beta”

 1. Dexter wrote on

  chat-vennelisten på facebook funket ikke med den nye versjonen.

 2. Rune Lade wrote on

  Blir spennende…

 3. Thomas Esbjörn Nordahl wrote on

  vill återfå kontakt med nordea interbank

 4. Per Gulbrandsen wrote on

  Ved aktivering av fanen «Produktinfo» på nettstedet til komplett.no fremkommer aktuell produktinformasjon. Trykkes derimot fanen «Utvidet info» kommer kun en blank side opp. Dette vises korrekt i bl.a. Safari