Bli med å test Firefox 3.6 beta

Håvard Mork

4

Firefox 3.6 beta 3 ble lagt tilgjengelig for noen dager siden. Dette er en prøveutgave av den ferdige versjonen, som forventes å være tilgjengelig  om noen uker. Prøv den gjerne ut, og fortell hva du syns!

Beta-versjoner er fortrinnsvis ment for testere og de som vil følge med på utviklingen. Vanlige brukere bør fortsatt bruke den offisielle versjonen, Firefox 3.5.*, ettersom den sannsynligvis har mindre feil enn beta-versjonen.

Firefox 3.6 beta 3 har flere hundre forbedringer for å gjøre den raskere, sikrere og mer pålitelig. Utseendet til nettleseren kan også tilpasses med Personas (anbefalt å prøve!).   Les mer om hva som er nytt i utgivelsesmerknadene.

4 kommentarer

 1. Dexter skrev den :

  chat-vennelisten på facebook funket ikke med den nye versjonen.

 2. Rune Lade skrev den :

  Blir spennende…

 3. Thomas Esbjörn Nordahl skrev den ::

  vill återfå kontakt med nordea interbank

 4. Per Gulbrandsen skrev den ::

  Ved aktivering av fanen “Produktinfo” på nettstedet til komplett.no fremkommer aktuell produktinformasjon. Trykkes derimot fanen “Utvidet info” kommer kun en blank side opp. Dette vises korrekt i bl.a. Safari