Categories: Firefox

Firefox 3.5 nærmer seg

Det nærmer seg stadig tiden da Firefox 3.5 vil være helt klar for utgivelse. Mozilla Developer News rapporterer at betatestere nå får mulighet til å oppdatere til en tidlig «release candidate«. Imidlertid vil ikke det ikke slippes en RC1 for allmenn nedlasting før i neste uke.

Oppdatering 25.06.09: Siste utgave er nå RC3. Har du lastet ned en beta eller RC før er denne tilgjengelig som oppdatering.

For webutviklere er det mye snadder i 3.5, og hvis du vil være tidlig ute med å bruke nye muligheter i Firefox, kjører bloggen Mozilla Hacks en serie om alt som er nytt for utviklere i Firefox 3.5.

3 comments on “Firefox 3.5 nærmer seg”

 1. Anne Brit Solheim wrote on

  Hei!

  Jeg har oppdatert en link på nettstedet http://www.fosseheimen.no. Men Firefox, på min maskin, kommer allikevel opp med den gamle linken, uansett hva jeg gjør. Jeg har til og med avinstallert Firefox og installert denne på nytt. Og det merkelige er at både Explorer og Google Chrome tar tak i den nye linken, uten problem, hvilket ikke skjer via Firefox.
  Rettelsen til ny link er gjort etter oppskriften i sourcen på hjemmesiden hos web-hotellet som hjemmesiden befinner seg på. Hvordan kan da Firefox «huske» den gamle referansen?
  Kan dere finne ut av dette og gi meg en forklaring?

  Med vennlig hilsen
  Anne Brit Solheim, som har begynt å tvile på informasjonen jeg får via Firefox

 2. Reidar Djupvik wrote on

  Hei.

  Firefox lagrer en kopi av siden så du slipper å vente på at siden skal lastes ned hver gang. En ny kopi blir vanligvis lastet ned dersom siden er blitt oppdatert, men dette har altså ikke skjedd her. Prøv å holde inne Ctrl-knappen (evt. Shift – bruker selv Mac og husker ikke hvilken som brukes i Windows) og trykk på oppdater-knappen. Da tvinger du Firefox til å laste ned ny kopi.

 3. 64 bit wrote on

  Finnes det 64 bits versjon av FireFox?