Categories: Firefox Nyheter

Firefox 3.5 beta 4

Som Reidar skrev har neste versjon av Firefox skiftet versjonsnummer til 3.5, ikke 3.1 som de tidligere betaversjonene har signalisert. Nå er Firefox 3.5 beta 4 klar for nedlasting, og dette ligger an til å bli den siste betaversjonen før den endelige versjonen.

For vanlige brukere vil ikke denne versjonen bringe særlig mye nytt, men under panseret ligger det store endringer for utviklere. Nyhetene i forhold til forrige betaversjon finner du omtalt her, mens denne artikkelen på Mozillas utviklersider gir en grundig oversikt over alt som er nytt for utviklere i versjon 3.5, sett i forhold til versjon 3.

Og husk – betaversjoner blir tilgjengeliggjort kun for testing. Det kan forekomme feil, og ønsker du bare en stabil og god nettleser anbefales det at du beholder Firefox 3.0.9 inntil versjon 3.5 foreligger i ferdig versjon.

Last ned Firefox 3.5 beta 4 for testing her.

4 comments on “Firefox 3.5 beta 4”

 1. Ping from Firefox 3.5 beta 4 « Norsk programvare on

  […] artiklar: Firefox 3.5 beta 4 (Firefox.no) Firefox 3.5 beta 4 kan omsider lastes ned (digi.no) Firefox 3.5 beta er klar […]

 2. Roger Øverland wrote on

  Hei,
  Har 3.5 støtte for Windows 7? Jeg kjører det og sliter med å installere FF..

 3. Hans Fredrik Nordhaug wrote on

  Ordlistene for bokmål og nynorsk må oppdateres for Firefox 3.5 – se mine «Reviews» på a.m.o:
  https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/user/24741

  Håvar I. Henriksen må enten overlate ansvaret for disse ordlisteutvidelsene til noen andre eller skride til verket … Dumt at
  https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/user/34128
  ikke viser noe kontaktinformasjon.

 4. H.Linder wrote on

  Hva skjedde med oppdateringspakken i 3.5 RC Preview?? Nedlastingshastigheten reduseres en god del, til dels irriterende mye. Beta 4 funket godt, men 3.5 Previewen er særdeles dårlig. Jeg kjører på flere maskiner, og alle opplever det samme.