8 comments on “Firefox 3.1 Beta 2”

 1. ArneHansen wrote on

  Hvor lenge er det til den er ferdig i beta versjon tror dere?

 2. Lasse Marøen wrote on

  Det er ikke annonsert en endelig utgivelsesdato for Firefox 3.1. Sannsynligvis ønsker man å se på tilbakemeldingene fra betatestingen nå før det vurderes om det kommer en ny beta eller om man går rett på ferdig utgivelse.

 3. Johanna wrote on

  Hei.
  Etter at jeg installerte den nye versjonen (det gjør den jo automatisk) så har jeg store problemer med nettopp nettbanker og andre sikre innloggingssiter. Jeg har vært stor fan av Firefox, men nå kræsjer den hele tiden. Er nødt til å bruke IE til det meste. Håper virkelig at dere får fikset dette problemet til neste oppdatering, ellers forsvinner dessverre Firefox fra min maskin.

 4. Hallo wrote on

  Likte ikke ny fane knappen på høyre side på den originale 3.1 beta 2

 5. Jens Erik Bjønness wrote on

  Har nå brukt 3.1 Beta 2 siden desember 08, og jeg er kjempefornøyd med den.
  Men jeg savner sårt norsk bokmål ordliste. Kommer den snart for 3.1 eller er det en mulighet å bruke den «gamle» som jo virker for 3.0? (Jeg er så lei de røde understrekningene for hvert ord som ikke er identisk med engelsk)
  Og takk til dere som gjør en gratis kjempejobb med de norske versjonene. 🙂

 6. Frode Larsen wrote on

  Testet 3.1 Beta 2 å opdaget at den hadde problemer med hotmail.
  Jeg googlet litt å fant ut at det har kommet en 3.1 beta 3 version.
  Denne fungere uten problemer både i hotmail og nettbank, her er link til nedlasting: ftp://ftp.mozilla.org/pub/firefox/nightly/latest-mozilla-1.9.1/

 7. memo wrote on

  hei san veldi bra browser!!

 8. Ping from Firefox 3.1 Beta 2 « Norsk programvare on

  […] 3.1 Beta 2 09/12/2008 at 10:18 | In Firefox | No Comments Firefox 3.1 Beta 2 er ute med mellom anna Privat nettlesing og «multitouch gestures». Merknader til utgjevinga les […]