Categories: Firefox Nyheter Tips

Gode tips om «Awesome Bar»

Den nye adresselinjen i Firefox 3 har blitt kalt «Awesome Bar», for å understreke hvor bra den er. De aller fleste brukere av Firefox 3 setter stor pris på denne funksjonen.

En fin ting med Firefox er at du får et glimrende utgangspunkt, men du har alltid mulighet til å tilpasse ting nøyaktig slik du vil ha det, gjennom avanserte innstillinger eller innstallering av utvidelser.

Dersom ikke liker Awesome Bar akkurat sånn som den er har du fulle muligheter til å slå den av, eller utvide dens funksjonalitet. Teknonytt har samlet en oversikt over utvidelser som forbedrer Awesome Bar.

One comment on “Gode tips om «Awesome Bar»”

  1. Kenneth wrote on

    «En fin ting med Firefox er at du får et glimrende utgangspunkt, men du har alltid mulighet til å tilpasse ting nøyaktig slik du vil ha det, gjennom avanserte innstillinger eller installering av utvidelser.»
    Det er nettopp dette som gjør at jeg bruker Firefox.

    Må si at Robert Sørensen har gjort en glimrende jobb med å lage listen det linkes til i dette innlegget! Er ikke alltid man har tid til å teste ut alle utvidelsene som ligger ute, så da hjelper det på når man har en slik liste å forholde seg til.