Categories: Firefox Nyheter

Livet etter Firefox 3

Selv om Firefox 3 er ute av døren hviler ikke Mozilla-utviklerne på sine laurbær. Mike Schroepfer forteller om de videre planene. Kort fortalt: Firefox har tidligere hatt to typer utgivelser, sikkerhets- og stabilitetsoppdateringer, samt store oppdateringer. Firefox 2.0.0.1 til 2.0.0.14 er eksempler på førstnevnte, 1.0, 1.5 og 2.0 er eksempler på sistnevnte. Disse to typene oppdateringer vil fortsette. Neste oppdatering for sikkerhet og stabilitet blir hetende 3.0.1. Neste store oppdatering er Firefox 4. I tillegg til arbeidet med sikkerhet/stabilitet i 3.0.x-serien foregår det parallellt arbeid på Firefox 4. Det nye er at det også vil bli en mindre utgivelse: Firefox 3.1.

Når kan vi vente Firefox 3.1? Ifølge planen mot slutten av året.

8 comments on “Livet etter Firefox 3”

 1. anonym wrote on

  Firefox er allerede åpen, men svarer ikke. For å åpne et nytt vindu må du først lukke Firefox-prosessen som allerede er åpen, eller starte datamaskinen på nytt. denne meldingen kommer opp hele tiden jeg har skrudd av pc’en av og på flere ganger og installert på nytt men denne melding komme alltid opp når jeg starter fire fox

 2. Geir wrote on

  Ved forsøk på å laste ned Firefox 3 får jeg opplyst følgene:

  Kan dessverre ikke installere. Du må ha Microsoft Windows eller senere.?????

  Jeg bruker Firefox som nettleser og har Vista som etter mitt skjønn er en Microsoft programvare.

 3. stein wrote on

  Får ikke lest e posten lenger, etter jeg oppdaterte til firefox 3. så jeg må instalere den forige versjonen av firefox igjen.????

 4. stein wrote on

  Hei igjen. Noen som vet hvor jeg finner den forige versjonen, bare tull etter jeg innstalerte versjon 3.

 5. Joachim wrote on

  skal jeg åpne mange tabs etter hverandre registrerer ikke nye firefox 3 alle sammen. også hvis jeg velger lagre bilde så tar det lang tid før jeg kan bruke tastaturet i lagringsdestinasjons-veiviseren, jeg kan ikke umiddelbart trykke enter og lagre. mye som må fikses på her

 6. Tjukken wrote on

  [quote]Selv om Firefox 3 er ute av døren hviler ikke Mozilla-utviklerne på sine laurbær.[/quote]

  Håper inderlig dem ikke viler nei.. for det er vel det dem gjorde når dem surra i samen 3.0 sin første forsøk..

  første jeg lasta ned ligna mere på programerings kvaliteten til WinME en noe fra mozilla.

  prøver nå Opera.. men fff den plager heletiden med ett eller annet.
  og hvis man i opera skriver noe på ett forum eller innleg mens man laster ned noe.. ja når nedlastningen er ferdig. tar den for godfisk det du trykker mens du skrive i forumet. som svar på ett spørsmål om nedlastninga..

  tilbake til FF 3. prøvde netopp på en annen maskin. ser ut som om en fix er kommet. email og slikt funka. og den virka stabil.

  så jeg prøver igjen.

 7. hei wrote on

  hei nå er eg lei av fire fox skal oppdatere seg heile tiden går ikke ann lage mer stabilt bedre oppdaterins system er lei trykke på oppdatering heile tiden

 8. Robert S. wrote on

  Firefox 3 er en klar forbedring, og hvis man bruker de riktige tilleggene så er det den klart beste nettleseren med Opera på en klar andreplass.

  Her er en artikkel som lister opp 52 fantastiske Firefox 3-tillegg