Categories: Diverse

Sett verdensrekord med Firefox

Den kreative gjengen på spreadfirefox.com har funnet på et nytt initiativ for å få oppmerksomhet rundt Firefox, denne gang i forbindelse med lanseringen av Firefox 3. Med Download Day er tanken å sett verdensrekord i nedlastinger, ved at så mange som mulig verden over laster ned Firefox i løpet av 24 timer.

Download Day - English

Selvsagt er det egentlig bare tøys, siden det ikke finnes noen registrert rekord for antall nedlastinger på 24 timer. Det er nok et stunt for å skape oppmerksomhet rundt lanseringen av et nytt Firefox-produkt. Uten et markedsføringsbudsjett er det en utfordring å informere et verdensomspennende marked om et nytt produkt. Mozilla-miljøet har alltid vært flink til å finne på slike stunts som skaper oppmerksomhet ved å involvere mange frivillige, uten at det koster noe særlig med penger.

Utgivelsesdagen er ikke klarlagt, men du kan gå til websiden for Download Day og registrere at du ønsker å laste ned Firefox 3 den første dagen – du vil da få beskjed på epost når du kan begynne å laste ned.