Categories: Nyheter

Firefox.no blir blogg

Firefox.no er nettstedet for en gruppe frivillige som ønsker å støtte utviklingen og utbredelsen av Mozilla-baserte programmer i Norge. Vi oversetter programmerne til norsk, gir enkel support via epost til sluttbrukere, og sprer informasjon om Firefox og de andre Mozillaproduktene. Vi er ikke en offisiell del av Mozilla Foundation, men en selvstendig gruppe av frivillige.

Firefox.no har vært stedet der du kan finne norske versjoner av Firefox og andre Mozilla-produkter i fire år. Nå lanserer vi også blogg på firefox.no. Her vil du finne nyheter, nyttige tips, og
lenker til annen informasjon om Firefox og andre Mozilla-produkter.

Les siste nytt om Firefox og andre Mozilla-produkter her på firefox.no, eller abonner på RSS-kilden.

Velkommen som leser av firefox.no! Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål eller tips.

4 comments on “Firefox.no blir blogg”

 1. Erling wrote on

  Hei.
  Har testet siste Firefox 3. Synes den er fin, men på sider hvor bilder skl vises, for eks. i iWebsider, så vises ikke bildene. Er det en plugin som mangler?

 2. admin wrote on

  Jeg har ikke sett dette hos meg. Har du et eksempel på en side der du opplever dette problemet?

 3. Geir wrote on

  Heisan. Der er noe merkelig i den nye firefoxen. Om du går på min side slikernorge.no og på http://www.slikernorge.no/50turistattraksjoner.htm . Klikk på menyen til venstre for å skifte fra de forskjellige sidene. Sidene som skiftes ligger i en iframe, og når de skifter vises skrift et kort sekund uten css stylecheet før sidene blir ordentlige. Sånn var det ikke på den gamle firefoxen, og det er mektig irriterende.

  mvh Geir

 4. Geir wrote on

  Dette ser jeg nå forøvrig ikke skjer i internet explorer, så det her må dere få fikset fort som f…..